DETALII LIVRARE ROMANIA:

Comenzile se livreaza prin curierat rapid, in zilele lucratoare ale saptamanii, prin intermediul curierilor

Livrarea dureaza 24-48 de ore de la confirmarea si procesarea comenzii.

Expedierea produselor se efectueaza doar pe teritoriul Romaniei, in zilele lucratoare ale saptamanii. Momentan, nu oferim optiunea livrarii la nivel international.

 ALTE DETALII DESPRE LIVRAREA COMENZILOR:

Produsele sunt ambalate cu grija, insotite de factura fiscala si livrate in cutie de carton, pe care vor fi afisate AWB-ul coletului,

Prin ambalajul discret, iti garantam confidentialitatea continutului coletului tau, la livrarea oricarui produs disponibil in magazinul nostru online.

Pentru simplificarea procedurii de livrare, te rugam sa oferi toate informatiile referitoare la adresa unde doresti sa primesti produsele (strada, numar imobil, bloc, etc.), precum si un numar de telefon valid pentru a putea fi contactat(a) de catre curier in vederea livrarii coletului.

In cazuri exceptionale, pot aparea intarzieri la livrarea pachetelor, dar nu-ti face griji. Pentru ca timpul este pretios si nu vrem sa te retinem mai mult decat este strict necesar, vei fi informat(a) rapid prin SMS privind modificarea termenului de livrare.

Daca ai preferinta pentru un anumit interval orar al livrarii sau vrei sa oferi repere suplimentare privind adresa dorita, completeaza sectiunea „Observatii” de pe pagina „Detalii Livrare Comanda” si noi vom afisa pe colet mesajul tau catre agentul care se va ocupa de livrarea pachetului.

In plus, iti suntem alaturi chiar si dupa ce comanda ta a fost deja predata curierului. Daca intervine ceva, de exemplu, programul tau s-a schimbat si esti nevoit(a) sa parasesti adresa de livrare, ne poti contacta telefonic la numarul  0769 111 676 si vom transmite mesajul tau catre operatorii de la compania de livrare, astfel incat sa ne asiguram ca vei avea parte de o experienta placuta la receptionarea coletului.